Si acabes de jubilar-te i sempre has volgut fer música, ara és el teu moment!

Si acabes de jubilar-te i sempre has volgut fer música, ara és el teu moment!

Mai és tard per començar una travessia musical. A l’Escola de Música Creu Alta disposem d’un programa d’iniciació a la música específic per a tu: El programa Senior. A l’Escola de Música Creu Alta farem molt més que ensenyar-te música, t’ensenyarem a estimar la música, farem de la música el teu hobbie del que podràs gaudir tota la vida. I, a més a més, el  podràs compartir amb noves amistats i de moltes i diferents formes.

Però, atenció! fer música t’aportarà moltes més coses… No és cap secret i està àmpliament demostrat científicament els múltiples beneficis que la pràctica musical aporta a totes les edats. Concretament en el cas dels adults, fer música t’ajudarà a millorar l’estat d’ànim, t’ajudarà a desconnectar de les preocupacions quotidianes, et farà sentir molt millor, més optimista. Però això no és tot, amb la pràctica musical exercitaràs la memòria, la concentració i l’atenció. Treballaràs la coordinació, la teva audició  i desenvoluparàs la teva creativitat i imaginació. 

Com diu la neuropsicòloga Marina Altés “No existeix un altra activitat humana que activi tantes regions cerebrals com tocar un instrument o cantar, especialment en grup”. Per altra banda, fer música et permetrà fer noves amistats i compartir la teva afició amb altres persones amb els mateixos interessos i inquietuds. 

A l’Escola de Música Creu Alta amb més de 35 anys d’experiència estaràs en les millors mans,  posarem a la teva disposició la més àmplia oferta i la possibilitat d’aprendre fins a 24 instruments diferents. Si, ho has llegit bé! És la major oferta d’especialitats instrumentals a Sabadell.

A més, a l’EMCA som escola autoritzada pel Departament d’Educació i això és una garantia pels nostres alumnes pel que fa a la qualificació del nostre professorat i dels nostres espais. A més, som l’únic centre autoritzat de Grau Professional privat de Sabadell amb la qual cosa els nostres alumnes poden obtenir un títol oficial de música a l’escola. També comptem amb diferents agrupacions musicals, com les corals  7 de Veus per a adults de 30 a 50 anys i Catasons, per a majors de 50 anys, la Banda Bufasons o els combos de Música Moderna. 

Per tot això,  l’EMCA és sens dubte la la millor opció per aprendre a tocar música a qualsevol edat. 

Us animen a conèixer els nostres programes!

MÉS INFORMACIÓ             INSCRIPCIONS

Abrir chat