Aprendre música
des de petits a l’EMCA:

molt més que fer música

Aquest curs, inscriu als teus fills a L’Escola de Música Creu Alta, l’espai ideal per tenir un primer contacte amb la música i experimentar els efectes positius que la pràctica musical té en els infants i que la ciència ha demostrat que van molt més enllà del fet musical.

Activa la memòria,
la capacitat de
concentració i d’atenció

Nombrosos estudis han provat que la música ajuda al desenvolupament de la parla i la motricitat a part d’activar la memòria, la capacitat de concentració i d’atenció. 

Estimula
la intel·ligència

Amb les nostres classes, els petits de la casa seran més autònoms durant les seves activitats habituals, ampliaran el seu entorn de relacions personals, s’integraran amb la resta i assumiran la cura d’ells mateixos.

Millora de
l’expressivitat

Quan el nen escolti música, la seva expressió corporal serà estimulada contribuint al control rítmic del seu cos, ja que el seu moviment s’adaptarà al ritme de la cançó. 

Per què fer música a l’EMCA?

  • Tenim més de 35 anys d’experiència ensenyant música a petits i grans. 
  • Comptem amb una metodologia participativa i activa pròpia pels petits de 3 a 5 anys.
  • A l’EMCA els petits tenen dos docents a cada grup: La professora que proposa les activitats i jocs i l’auxiliar que ajuda a dinamitzar el grup i que cap nen/a quedi sense participar. 
  • Som una Escola de Música i Centre de Grau Professional autoritzat. Per tant, els nostres programes pedagògics compten amb la garantia i el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya des de l’any 1999. 
  • Les nostres instal·lacions tenen 32 aules, mitjans tecnològics i un ampli arxiu de partitures i jocs musicals. 
  • Compromís amb les famílies i amb el barri i la societat.

On?

 Ens trobareu al cor de la Creu Alta de Sabadell, a l’Avinguda Onze de Setembre cantonada amb el carrer Sant Vicenç.

Qui pot participar?

En el nostre programa específic de sensibilització musical per a petits hi poden assistir nens de 3 a 5 anys.

Ja es pot fer la inscripció?

Sí, no et quedis sense la teva plaça! Assegura’t la plaça pel teu fill/a pots fer-ho a través del nostre web.

Què ofereix l’EMCA?

Instruments

A l’EMCA tenim l’oferta més gran d’especialitats instrumentals de la ciutat, amb un total de 24 instruments. Per triar el teu futur company de vida, oferim La roda d’instruments, classes gratuïtes i individuals on un professor us assessorarà sobre quin instrument s’adapta millor a tu.

Agrupacions musicals

6 corals, 2 bandes i 3 orquestres que jurídicament estan sota el paraigua d’una associació, l’Associació Musical Creu Alta que es va crear el 2008 a tal efecte.

Grau professional

Estudis musicals reglats (oficials) adreçats a proporcionar una formació musical de qualitat als futurs professionals de la música, orientant-los i preparant-los per a l’accés als estudis superiors

Música Moderna

Programa de tres cursos per a alumnes de música moderna: Grau Mitjà de Jazz i Música Moderna, programa d’Adults de Jazz i Música Moderna i preparació a les Proves d’accés al Grau Superior.

Gaudeix plenament de la música a l’EMCA.