Aquests són els conjunts de la nostra escola

Coral Infantil Xip Xap

Som els peques de l’escola, som una canya!, la coral xip xap és oberta a la participació de nois i noies dels 5 als 9 anys siguin o no alumnes de l’escola. Assagem els dissabtes al matí, de 11,20 a 12,20. Fem tres o quatre concerts al llarg del curs (octubre a juny) i cada any anem de colònies de cap de setmana amb els altres grups de l’escola. Per la participació a la coral Xip Xap és paga una única quota anual.

Coral de Joves 9songs

Som el cor jove de l’escola. La coral 9songs és oberta a la participació de nois i noies a partir dels 10 anys. Assagem els dissabtes de 11,00 a 12,30 del matí. Treballem repertoris moderns i incorporem coreografíes a les nostres actuacions. Fem varis concerts al llarg del curs escolar (Octubre a Juny). Fem colònies de cap de setmana per preparar els nous espectacles així com intercanvis amb altres corals. Per la participació a la coral 9songs és paga una única quota anual.

Cor Vakombà

Es un cor format el 2004, descendent de l’antic cor de joves “l’Horitzó” i format per alumnes i ex alumnes de l’escola, tots amb formació musical de grau professional. Es membre de C.J.C.( Corals Juvenils de Catalunya). L’any 2014 es va donar a conèixer al gran públic per la seva selecció i posterior participació a la segona edició del programa “Oh happy Day!” de Televisió de Catalunya. Més informació al web del cor: www.vakomba.cat

Cor d’Adults Catasons

Som el cor d’adults de l’escola. Assagem el dimecres de 22,00 a 23,30 del vespre. El nostre repertori abasta estils molt variats. Fem diversos concerts al llarg del curs (octubre a Juny). Fem colònies de cap de setmana així com intercanvis internacionals i participem a festivals corals. Per la participació a la coral catasons es paga una única quota anual. La coral Catasons és membre de la F.C.E.C. (Federació Catalana d’Entitats Corals).

Banda d’Adults Bufasons

Som una banda amb més deu anys d’existència, formada per alumnes adults dels darrers cursos del grau elemental, grau professional de l’escola. Assagem els dissabtes a les 9,30 hores. El nostre repertori està format per bandes sonores de la historia del cinema i grans hits internacionals. Fem concerts i espectacles al llarg de tot el curs (octubre a juny). Per la participació a la Banda d’adults Bufasons es paga una única quota anual.

Cor Creixent

Som un cor format per nois i noies d’edats de l’E.S.O. dels 11 als 15 anys. Assagem els dissabtes de 11,20 a 12,20. Fem un repertori de música moderna i fem concerts/actuacions al llarg del curs. Es un grup obert a nois i noies d’aquestes edats siguin o no alumnes de l’escola. Es paga una única quota anual.

Jove Orquestra Creu Alta

Som una orquestra de recent creació formada per alumnes de grau elemental i primers cursos de grau professional de l’escola. Assagem els divendres de 21,00 a 22,30. La participació a la Jove Orquestra Creu Alta està reservada a alumnes d’instrument de l’escola. Fem diversos concert al llarg del curs (octubre a Juny). Com la resta de grups, fem colònies de cap de setmana per preparar els nostres concerts. Per la participació a la Jove Orquestra Creu Alta, es paga una única quota anual.

Orquestra de Guitarres “Sonare”

Som una formació de recent creació i formada per alumnes de guitarra clàssica de tots els nivells de l’escola. Assagem quizenalment els dissabtes de 10,30 a 12,00 hores. La participació a l’orquestra de guitarra està reservada als alumnes de guitarra de l’escola. Fem concerts i intercanvis amb grups i orquestres similars. Anualment participem en trobades internacionals de guitarra. Per la participació a l’orquestra de guitarra es paga una única quota anual.

Orquestra de Corda Tutti Frutti

Som l’orquestra dels petits de l’escola,la formem alumnes d’instrument de corda de grau elemental de l’escola. Assagem, els dissabtes de 10,00 a 11,15 hores. La participació a l’orquestreta Tutti Frutti està reservada a alumnes d’instrument de corda de l’escola. Fem diversos concert al llarg del curs (octubre a Juny). Fem concerts al llarg del curs escolar (octubre a Juny). Per la participació a l’orquestra Tutti Frutti es paga una única quota anual.

Grups de Cambra

L’escola de música compta actualment amb dos quartets de clarinets: un format per alumnes de grau professional i un altre d’alumnes de nivell elemental, un quartet de flautes de bec, un quartet de violoncels, un quartet de saxos, un quartet de corda i un grup de vents metall. La participació en aquests grups està reservada a alumnes d’instrument  de l’escola. Realitzem varis concerts dins el curs escolar (octubre a juny). Si voleu participar-hi, no dubteu a informar-vos a la secretaria de l’escola.

Coral pares/mares (adults de 30 a 50 anys)

Som una coral formada per pares i mares d’alumnes de l’escola dels 30 als 50 anys. Assagem els dilluns al vespre de 21,30 a 23,00. Fem repertori “mudernillu” i ens ho passem la mar de bé. Es paga una única quota anual.

Combos de Música Moderna

Som grups de tres o quatre alumnes d’instrument de l’àrea de música moderna: guitarra eléctrica, baix elèctric, batería, teclat, cant modern o instruments de vent que, sota la direcció i coordinació d’un professor de l’àrea de música moderna, assagen i preparen setmanalment un repertori previament acordat i que presenten en públic a les audicions de combo que quatrimestralment organitza l’escola.