Conveni de col·laboració entre l’Escola de Música Creu Alta i l’Aula Universitària de Sabadell

Si ets soci/sòcia o et fas soci/sòcia de l’Aula Universitària de Sabadell i sempre has volgut fer música, ara és el teu moment! Recentment, hem subscrit un conveni de col·laboració on oferim un programa de formació musical amb unes condicions excepcionals perquè puguis introduir-te al món de la música de la mà d’un ampli equip de professors experts. Sols posem la condició de fer aquest programa en horari de matins o migdies (fins a les 15h).

Tot seguit et detallem els avantatges:

✓ Matrícula gratuïta
✓ Descompte del doble de la quota anual que pagues a l’aula.
✓ Classes gratuïtes de prova dels diferents instruments
✓ 15% de descompte en els Packs de 2, 3 o 4 classes “Regala Música”.

Per què inscriure’s en aquest programa de formació musical a l’EMCA?

1. Som un centre de referència en formació musical
Amb més de 35 anys al servei de la música, l’Escola de Música Creu Alta som un centre de referència per tots aquells que volen fer música a Sabadell. Som un centre autoritzat per la Generalitat de Catalunya i aquest fet és un segell de qualitat educativa i compromís. Som també l’únic Conservatori Professional de Música privat de Sabadell.

2. Comptem amb una àmplia oferta d’instruments i unes excel·lents instal·lacions
En l’actualitat comptem amb més de 800 alumnes, 60 docents i fins a 24 especialitats instrumentals. És l’oferta més gran de Sabadell. Però tot això no seria possible sense comptar amb més de 1000m2 amb instal·lacions: 32 aules, 2 auditoris i 1 estudi de gravació.

3. Socialitzaràs i faràs nous amics
La música uneix. Compartiràs afició amb nous companys i amics. Venir a fer música a l’EMCA es convertirà en un punt de trobada on gaudir plenament de la música al mateix temps que adquiriràs uns coneixements que t’acompanyaran tota la vida. Fent música et sentiràs millor, molt millor.

4. Fer música activa totes les regions del cervell
“No existeix una altra activitat humana que activi tantes regions cerebrals com tocar un instrument o cantar, especialment en grup” (Marina Altés, neuropsicòloga). Amb la música exercitaràs la memòria, la concentració i l’atenció. Treballaràs la coordinació i l’audició i, a més a més, desenvoluparàs la teva creativitat i imaginació.

5. Faràs música al matí i seràs el protagonista d’un procés d’aprenentatge al teu ritme
Sens dubte començaràs el dia d’una altra manera, amb més energia i il·lusió. Els matins són un moment molt bo per aprendre música, estem més desperts i actius, oberts totalment a adquirir nous coneixements. A l’Escola de Música Creu Alta som flexibles, és a dir, ens adaptem al teu ritme per oferir-te una formació musical adaptada a les teves necessitats i interessos.

Vols més motius? T’animem a visitar l’escola i a demanar-nos més informació sobre aquest conveni que acabem de signar amb l’Aula Universitària. Ara és el moment! T’esperem!

INSCRIPCIONS                                               MÉS INFORMACIÓ