Regala música! La millor sorpresa per Nadal i Black Friday

S’apropa el Black Friday i les festes de Nadal i cada any és més difícil sorprendre amb els regals a les persones que més estimem. Segur que si et diem ‘apassionat de la música’ et ve al cap algú del teu entorn i quin millor regal hi ha per aquesta persona que regalar-li música? A l’Escola de Música Creu Alta tenim packs de 2, 3 o 4 classes individuals de 30, 45 o 60 minuts.

No t’ho pensis més i regala música!

Tal com dèiem, aquests packs de ‘Regala música’, són la fórmula ideal per aquelles persones que els hi agrada la música, però que, per diferents raons, no han tingut ocasió d’apropar-s’hi. No importa l’edat o el nivell musical, ja que també són especialment adients per a tots aquells que no tenen formació musical.

La llista instruments disponibles amb el ‘Regala música’ de l’Escola de Música Creu Alta és llarguíssima! Podreu escollir entre acordió, arpa, baix elèctric, bateria, cant modern, cant clàssic, clarinet, contrabaix, fagot, flauta de bec, flauta travessera, guitarra, guitarra elèctrica, piano, piano modern, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, ukelele, viola, violí i violoncel. Segur que hi ha més d’un que t’interessa…

A més, els packs són de 2, 3 o 4 classes i d’una durada de 30, 45 o 60 minuts. En el cas de 2 classes, els preus són de 36, 46 i 61 euros. Pel que fa al pack de ‘Regala música’ de 3 sessions són de 46, 68 i 91 euros i pels de 4 classes són de 61, 91 i 121 euros. Escull el que millor s’adapti a les necessitats de la persona a qui vols fer-li aquesta petita gran sorpresa!

Els packs ‘Regala música’ els pots adquirir a la mateixa escola. Si és per a tu mateix, podem concretar dates i horaris al mateix moment. Si és per regalar, es lliurarà al comprador una targeta personalitzada i la persona afortunada de rebre-la haurà de posar-se en contacte amb nosaltres per concretar una data. 

També pots comprar el pack Regala Música online, pots fer-ho mitjançant el formulari de la nostra web. Emplena el formulari, fes el pagament per transferència al nostre compte i t’enviarem per mail un PDF amb la targeta regal per lliurar-la a qui li vols regalar. Després, sols haurà de contactar amb nosaltres per concretar dates i horaris. Ho pot fer personalment a la secretaria de l’escola o per correu electrònic a escola@creualtamusica.cat

 Escola de Música Creu Alta, una escola per tothom

El pack Regala Música és el regal perfecte per fer un primer tastet a la música. Tinguis l’edat que tinguis, sàpigues música o no, vine! descobriràs perque el nostre lema és “Ensenyem a estimar la Música”