Música Moderna

  • Programes de Jazz i música moderna

Voleu estudiar música moderna?

Us presentem la novetat del curs curs 2022-23: els programes de Jazz i Música Moderna de l’EMCA

Grau Mitjà de Jazz i Música Moderna:

Per a alumnes que acaben el grau elemental (o nivell similar), consta de 5 cursos lectius amb matèries com ara Llenguatge i Harmonia Moderna, Instrument individual i Combo. En acabar aquest programa hi ha diverses opcions: Accedir a les proves d’accés al 3er cicle de Grau Professional per tal d’assolir un títol oficial de música (títol professional) o accedir al curs de preparació a les proves d’accés al grau superior de música (títol equivalent a un grau universitari).

Programa d’Adults de Jazz i Música Moderna:

Per a alumnes a partir dels 16 anys que, amb o sense formació instrumental, volen iniciar o completar la seva formació musical amb un programa específic de jazz i música moderna pensat específicament per a adults. Consta també de 5 cursos lectius amb matèries com ara llenguatge musical, harmonia moderna, instrument individual y combo.

Preparació a les Proves d’accés al Grau Superior:

Es tracta d’un programa de durada variable dirigit única i exclusivament a la preparació per a les proves d’accés a qualsevol dels quatre centres d’ensenyament superior de música de Catalunya: ESMUC, ESEM Taller de Músics, Aula de Jazz i Música Moderna del Liceo o Jam Session.

Els programes de Jazz i Música Moderna donen resposta a tots els amants del jazz i la música moderna sigui quina sigui la seva edat, nivell musical o vocació. Permeten obtenir un títol oficial de música (títol professional) o preparar-se per accedir a estudis superiors de música equivalents a un grau universitari.