Descobreix les Corals de l’EMCA

Cantar en grup és una activitat molt gratificant. A més a més, aporta infinits beneficis, alguns relacionats amb l’atmosfera que es crea amb els companys i, uns altres, respecte a estímuls positius que s’originen al cervell a través de la música. Sigui com sigui, el que has de saber és que tots aquests aspectes prenen forma gràcies a les corals de l’EMCA

Vols conèixer quines són les agrupacions musicals amb les quals compta la nostra escola? Agafa paper i bolígraf i estigues atent perquè ara mateix t’ho desvetllem! 

Aquestes són les corals de l’EMCA

A l’Escola de Música Creu Alta tenim un total de 6 agrupacions musicals en forma de corals perquè tothom tingui l’oportunitat de participar en elles, independentment de l’edat que es tingui. Aquí el nostre lema és que: mai és massa tard per fer música!

  • Coral infantil Xip Xap: Per a alumnes de primària de 6 a 11 anys. Els assajos són els dissabtes de 12:00 a 13:00h i es realitzen 3-4 concerts a l’any. Hi ha una única quota anual de 90 € (si no ets alumne de l’escola, cal pagar la matrícula del curs de 65 €).
  • Coral Creixent: Formada per nois i noies d’edats de l’ESO. Els assajos són els dissabtes de 12:00 a 13:30h. S’interpreta un repertori de música moderna alhora que es participa en diferents concerts o actuacions al llarg de l’any. Hi ha una única quota anual de 90 € (si no ets alumne de l’escola, cal pagar la matrícula del curs de 65 €).
  • Coral de Joves 9songs: Poden participar els nois i noies a partir dels 16 anys. Els assajos són els dissabtes al matí i podràs treballar repertoris moderns on s’incorporen coreografies a les actuacions. Cal tenir coneixements de lectura musical en l’àmbit de grau elemental o similar. Hi ha una única quota anual de 90 € (si no ets alumne de l’escola, cal pagar la matrícula del curs de 65 €).
  • Coral Vakombà: És una coral mixta de joves de 25 a 30 anys formada per cantaires amb formació musical a escala de grau professional i fou seleccionada per participar en la segona edició del programa “Oh Happy Day” de TV3.
  • Coral 7 de veus: Aquesta coral la formen adults d’entre 30 i 50 anys. Els assajos són tots els dilluns al vespre. S’interpreta un repertori de cançons actuals i també es realitzen concerts. 

Hi ha una única quota anual de 90 €.

  • Coral d’adults Catasons: Dirigida per a adults a partir dels 50 anys. Els assajos són dimecres al vespre i el repertori d’estils és molt variat. També es participa en diversos concerts al llarg del curs a més de fer intercanvis internacionals i festivals corals. Hi ha una única quota anual de 90 €.

Si t’agrada la idea de poder formar part d’una de les corals de l’EMCA, no t’ho pensis més i vine a experimentar de primera mà com és participar en una de les nostres agrupacions musicals. Aprofita que les corals busquen noves incorporacions per al curs 2022-2023 i gaudeix de tots els beneficis que aporta cantar en grup, fes noves amistats i participa en concerts i trobades musicals. 


Només estàs a un pas: posa’t en contacte amb nosaltres i apunta’t. Nosaltres t’estem esperant, tenim moltes ganes d’escoltar-te cantar!