Si ja fas música…vine a l’escola!

Som escola autoritzada (centre 08058453)

Les escoles de música han d’estar autoritzades pel Dept.d’Ensenyament de la Generalitat. Aquesta autorització és una garantia pels alumnes que l’escola compleix amb els requisits legals i acadèmics per a desenvolupar la seva activitat. A més permet que els alumnes puguin convalidar assignatures de l’E.S.O. a l’institut, facin els exàmens a l’escola i no hagin de pagar per fer exàmens d’organismes estranger sense cap reconeixement oficial o altres centres privats.

Orquestres, bandes, cors, combos t’estan esperant!

Fer música no és només fer classes! Comparteix-la! a l’escola tenim la Banda Infantil, l’Orquestra de corda infantil, la Jove Orquestra, la coral de primària, d’ESO i de joves, el Cor d’adults, la Banda d’adults, l’Orquestra de Guitarres, l’Orquestra de Flautes i els combos de música moderna que t’estan esperant!. Ho vols veure? Mira els videos de l’apartat “Multimedia”.

Tria l’instrument: fins a 22 instruments!

Tria l’instrument que més t’agradi, a l’escola no et quedaràs sense plaça a l’instrument que vulguis fer. Podràs triar entre vint-i-dos instruments diferents i a més, pots fer roda d’instrument que son classes gratuïtes de prova per poder tenir un primer contacte amb els instruments que més t’agradin.

Vols més informació? Contacte amb nosaltres!

Omple els camps del formulari i t’ajudarem a resoldre tots els teus dubtes!

937 478 274Si ho prefereixes, pots trucar-nos i et resoldrem tots els teus dubtes!

Nom (obligatori)
E-mail (obligatori)
Telèfon
Edat de l'alumne
Assumpte
Missatge (obligatori)