Vols tocar un instrument?

Escollir bé l’instrument és molt important

No hi ha instruments fàcils ni difícils, cada instrument té les seves característiques concretes. És una decisió important que heu de prendre disposant de la máxima informació possible. A l’escola us ajudarem. A l’escola no haureu de triar mai un instrument que no desitgeu perque no hi hagi places en el que voleu. El secret de l’èxit: agafeu l’hàbit estudiar cada dia una estoneta.

T’ajudarem i tu escolliràs

Des dels cinc anys els nostres alumnes poden fer pre-instrument (tocar en grup), poden fer roda d’instrument, que són classes gratuïtes individuals o de dos alumnes com a màxim per tal de conèixer directament amb el professor/a de l’instrument les característiques del mateix. A les entrevistes us assessorarem sobre l’instrument o instruments que es poden adaptar millor a les vostres preferències i aptituds musicals. I finalment vosaltres sereu els que escollireu.

L’oferta més àmplia d’instruments

Acordió, Arpa, Baix Elèctric, Bateria, Cant Modern, Clarinet, Contrabaix, Flauta de Bec, Flauta Travessera, Trompa, Guitarra Clàssica, Guitarra Elèctrica, Piano, Piano Modern, Saxòfon, Gralla, Trompeta, Trombó de Vares, Tuba, Viola, Violí, Violoncel.

Vull rebre més informació del curs

Necessites més informació dels cursos per instruments?

Omple els camps del formulari i t’ajudarem a resoldre tots els teus dubtes!

937 478 274Si ho prefereixes, pots trucar-nos i et resoldrem tots els teus dubtes!

Nom (obligatori)
E-mail (obligatori)
Telèfon
Edat de l'alumne
Assumpte
Missatge (obligatori)