Pels més petits (des dels 3 anys)

Què fem?

Amb els petits de P-3,P-4 i P-5 treballem amb el moviment i el joc els fonaments de la música per tal que quan s’inicien en el llenguatge musical el nen/a ja hagi interioritzat els conceptes musicals bàsics. Aquest treball, aquesta gimnàstica mental estimula la memòria, la capacitat d’atenció i concentració, millora l’expressivitat de l’infant i en definitiva la seva intel.ligència.

Com ho fem?

Amb el moviment: marxes rítmiques, reconeixement (audició) i reproducció (afinació) de les alçades del so a diferents nivells de complexitat en funció de l’edat. A partir dels 5 anys, introduïm la grafia musical i les classes gratuïtes de prova dels diferents instruments.

Vols veure-ho? ves a la secció de videos de l’apartat “Multimedia” de la web i veuràs els videos dels diferents festivals de petits..

Horaris

Els grups de P-3 que és el seu primer any, comencen venint un sol dia, a partir de p-4 fem dues sessions setmanals en dues opcions possibles d’horari doncs el treball d’estimulació (gimnàstica mental) a aquestes edats serà fonamental ja no unicament des d’un punt de vista musical sino en el seu desenvolupament personal. No us ho perdeu, us oferim dos horaris possibles i fem descomptes familiars per a germans, pare,mare dels alumnes actuals.

Necessites més informació dels cursos pels alumnes més petits?

Omple els camps del formulari i t’ajudarem a resoldre tots els teus dubtes!

937 478 274Si ho prefereixes, pots trucar-nos i et resoldrem tots els teus dubtes!

Nom (obligatori)
E-mail (obligatori)
Telèfon
Edat de l'alumne
Assumpte
Missatge (obligatori)