Si us agrada la música i en voleu aprendre, veniu a l’escola!

Ensenyem a estimar la música

Volem que els nostres alumnes esdevinguin persones capaces de gaudir plenament de la música. Si ho aconseguim, hem assolit el nostre objetiu com a escola. Perque la música ens fa més feliços i ens fa créixer com a persones. Per això des de l’escola ens esforcem cada dia des de fa més de 30 anys en oferir-vos programes i activitats adaptades a les necessitats de cadascú: petits, joves i adults.

A l’escola fareu molt més que classes de música. Us fem viure la música, oferint-vos continuament activitats musicals de tota mena per tal que gaudiu de la música plenament.

A l’escola podràs triar l’instrument que vulguis començar. Tens fins a 20 instruments per escollir. T’oferirem classes gratuïtes individuals que t’ajudaran a decidir quin serà el teu instrument.

No hauràs de fer un altre instrument diferent perquè no hi ha places a l’instrument que tu has triat ni t’obligarem a participar en un grup o una coral si tú no vols.

Música per a tots: petits i grans

Pels més petits

Introduim els primers conceptes musicals mitjançant el joc, el moviment i la utilització de petits pre-instruments de manera que el nen/a va interioritzant els diferents conceptes musicals que treballem i que, posteriorment, teoritzarem. Anem introduint la grafia musical a mesura que els infants aprenen a llegir i escriure. Treballem les cançons com a forma d’educar la veu i les audicions amb una doble finalitat: ensenyar a escoltar música i anar presentant els diferents instruments i les diferents formes d’expressió musical.

Accedir a la informació del programa

Pels que ja feu música

Si ja esteu fent música, a l’escola podreu compartir la música amb els companys tocant a l’orquestra infantil de corda, la banda de petits, la coral infantil, la jove orquestra, el cor jove, la banda d’adults, el cor d’adults, l’orquestra de guitarres o l’orquestra de flautes a més dels diferents grups instrumentals de l’escola: guitarres, clarinets, flautes travesseres o corda. Podreu escollir fins a 22 instruments diferents. A més, disposeu de diferents opcions d’horari a cada curs per compatibilitzar la música amb altres activitats i si feu ESO, podreu convalidar assignatures de l’Institut.

Accedir a la informació del programa

Adults

Mai és tard per començar a fer música. Des de fa més de vint anys tenim un programa d’iniciació a la música específic per adults amb classes concentrades en un sol dia a la setmana. Si t’agradaria aprendre música i no has tingut ocasió, vine a l’escola, desconectaràs del teu dia a dia. A més, si vols, podràs compartir la teva afició amb nous companys a qualsevol dels grups d’adults: la coral, la banda, el grup de guitarres, el grup de flautes o els combos de l’escola .

Accedir a la informació del programa

Música Moderna

Si el que t’agrada és tocar o cantar en un grup, a l’escola podràs iniciar la teva carrera musical. Dissenyarem un programa específic per tu tinguis o no coneixements musicals previs. Llenguatge, harmonia, classes d’instrument, combos d’alumnes i… Més aviat del que et penses estaràs tocant en públic!

Accedir a la informació del programa

Vols tocar un instrument en concret?

Aquesta és la decisió més important que prendràs com a músic. Et recomanem que no tinguis pressa, que et prenguis el teu temps i provis els diferents instruments. A l’escola podràs fer classes gratuïtes individuals per a provar diferents instruments que t’ajudaran a decidir. Deixa que et coneixem una mica com a músic, ja t’avisem que no hi ha instruments fàcils o difícils, tots tenen les seves característiques i dificultats particulars…. Nosaltres com a escola, no decidirem per tú, no t’obligarem a fer un instrument perque tenim places vacants en un instrument i no hi ha places del que tú has triat. A més tens fins a 20 instruments diferents per escollir !

Accedir a la informació del programa

Toquem i cantem junts! (grups de l’escola)

Cantar en un cor o tocar en un grup,banda o orquestra us farà viure moments inoblidables…. Aprendre música és molt més que fer classes. La música l’heu de viure!. Veniu a l’escola i compartiu el goig de la música!.

Si us agrada cantar: la coral infantil (Xip Xap), el cor jove (9songs), el Cor Vakombà o la coral d’adults (catasons).

Si toqueu un instrument, la jove orquestra, el grup de corda de petits, la banda d’adults, els quartets de clarinets, l’orquestra de guitarres, l’orquestra de flautes travesseres o els combos de música moderna.

Tinguis l’edat que tinguis, concerts, activitats, intercanvis i colònies us esperen….

Accedir a la informació del programa