Coral d’adults 7 de veus (de 30 a 50 anys)

Coral d’adults 7 de veus (de 30 a 50 anys)

Si tens entre 30 i 50 anys i sempre t’ha agradat cantar…. ara és el moment de fer el pas! A l’Escola de Música Creu Alta tenim una coral feta per tu. La Coral 7 de Veus és oberta a tothom i el nostre repertori és molt variat, destacant la música de cinema, els musicals i la música actual. Per inscriure’s el requisit més important és tenir ganes de cantar, ja que no és necessari saber música. La nostra directora i la resta de cantaires t’ajudarem en tot moment perquè la teva incorporació al grup sigui tot un èxit!  Sabies que formar part de la Coral 7 de Veus t’aportarà molt més del que et penses? 
  1. Cantar és una activitat que activa la bioquímica del nostre cervell. I, a través d’aquest, la resta del cos. Cantar fa que el cos generi endorfines, neurotransmissors que aixequen l’ànim i doten de bon humor
  2. Formar part d’una coral obre l’oportunitat  de relacionar-nos amb altres persones amb interessos afins als nostres. A més a més, donat que requereix concentració, bloqueja les preocupacions i distreu els problemes, desconnectaràs. En conseqüència propicia el benestar i redueix l’estrès i/o l’ansietat.
  3. L’aprenentatge de cada nova peça activa, de forma simultània, els dos hemisferis cerebrals i aconsegueix un treball conjunt, estimulant l’aprenentatge i la memòria. Per tant, contribueix a mantenir activa la ment i a prevenir el deteriorament de les funcions cognitives
  4. Cantar en grup ofereix als cantaires la possibilitat d’expressar-se i generar emocions i sentiments no sols per la mateixa persona, sinó també per la resta d’integrants del grup. Permet el contacte amb la nostra dimensió més emocional. Representa compromís i motivació amb un mateix i amb el grup.
  5. En els concerts, en els festivals corals, en els intercanvis amb altres corals viuràs moments i experiències inoblidables.
  6. A l’EMCA, estaràs amb la millor companyia, amb més de 35 anys d’experiència som escola de música autoritzada pel Departament d’Educació, som l’únic Centre de Grau Professional de Música de Sabadell, som membres de la FCEC (Federació Catalana d’Entitats Corals) i de CJC (Corals Joves de Catalunya). Actualment tenim sis formacions corals: Una coral infantil, dos cors joves, dues corals d’adults i el Cor Vakombà que potser recordaràs del seu pas per l’Oh Happy Day! de TV3.  
Què has de tenir en compte si vols formar part de la Coral 7 de Veus?
  • Els assaigs són els dilluns de 21:30h a 23:00h.
  • Al llarg de l’any participem en diferents activitats
  • Pagament d’una única quota anual de 85€/any
T’hem convençut? Ara és el moment, vine a cantar a la Coral 7 de Veus! Sols tinguis present una cosa… cantar és molt addictiu, un cop comencis, els dilluns, es convertiran en el teu dia predilecte a la setmana! 

MÉS INFORMACIÓ                      INSCRIPCIONS

Abrir chat