Àmplia oferta educativa musical a Sabadell

L’oferta educativa musical que ofereix l’Escola de Música Creu Alta a Sabadell s’ha convertit en tota una referència al municipi i també per les altres escoles d’iniciativa privada com la nostra a Catalunya. Som una escola autoritzada pel Departament d’Educació de la Generalitat, i aquest fet és garantia educativa. Som especialistes en educació musical, la música és la nostra passió i a través de l’ensenyament musical així ho constatem. 

Què ens fa ser tan especials? Continua llegint perquè a continuació t’expliquem com és la nostra oferta educativa musical a Sabadell i que ens diferencia de la resta. 

Àmplia oferta educativa musical a Sabadell

Som una Escola de Música i Centre de Grau Professional que ofereix l’oferta més gran d’especialitats instrumentals de la ciutat, amb un total de 24 instruments. Per ajudar-te en la teva elecció disposem d’un sistema propi dirigit als nostres alumnes, la roda d’instruments. Consisteix en classes totalment gratuïtes i individuals on un professor t’explicarà tots els secrets de l’instrument i després t’ajudarà a esbrinar quin és el que millor es pot adaptar a tu. Estem al teu costat en el moment més important de la vida d’un músic.

A més, com a Conservatori, som l’únic centre privat a la ciutat que us pot oferir una titulació oficial. Aprofita aquesta meravellosa oportunitat perquè la matrícula és oberta!

Oferta educativa musical per a totes les edats

A l’Escola de Música Creu Alta som un espai per créixer en un entorn on totes les edats i nivells hi tenen cabuda. No ens oblidem ni dels més petits ni dels més grans, o d’aquells que busquen un Grau Professional, ja que la música és per tothom: petits, joves i adults. 

La música aporta infinits beneficis que són indispensables per aprendre quan ets un nen. Per això, oferim un programa dedicat als més petits (a partir dels 3 anys), sempre sense barrejar edats per garantir que l’aprenentatge sigui el que toca en cada moment. Ho fem amb jocs i activitats dirigides per dos docents perquè els nens aprenguin a interioritzar els diferents conceptes amb els quals treballem. 

Encara que si ets adult, has de saber que mai és massa tard per iniciar-te en aquest món que mou a tantes i tantes persones. Per tant, és hora de què aprofitis l’àmplia oferta educativa que tenim. Disposem d’un programa específic per a que puguis iniciar-te o continuar la teva trajectòria com a músic. La nostra oferta educativa musical a Sabadell està feta per a tu.

Recorda: a l’Escola de Música Creu Alta t’ensenyem a estimar la música, tinguis l’edat que tinguis. I si tens dubtes o vols més informació visita’ns per conèixer la nostra escola o contacta amb nosaltres via mail per resoldre tot allò que vulguis saber: escola@creualtamusica.cat

La matrícula és oberta, vine i informa’t!